Heeft u vragen over de opvoeding of het opgroeien van uw kind? Of heeft u zorgen over de situatie thuis of op school? In Amsterdam is aan iedere school een Ouder- en Kindteam verbonden. Hier kunt u altijd terecht, bijvoorbeeld bij de ouder- en kindadviseur die op vaste momenten aanwezig is. De professionals van het Ouder- en Kindteam zijn onafhankelijk van school, afspreken kan op school, in de wijk of thuis. 
Vragen kunnen gaan over uw kind (bijvoorbeeld eten, slapen, pesten, druk of juist teruggetrokken), de gezinssituatie (denk aan ruzie, scheiding, verlies) of ouderproblematiek zoals verslaving.
Loop eens binnen bij onze ouder- en kindadviseur Marije Schipper. Zij is iedere donderdagochtend van 8.30-12.30u aanwezig of maak een afspraak. Samen kijkt u dan wat er speelt en wat bij jullie als gezin past.
Wilt u gewoon informatie en advies? Gesprekken of begeleiding van de jeugdpsycholoog of misschien een training voor kind of ouder? U kan zelf rechtstreeks contact opnemen met Marije Schipper via m.schipper@oktamsterdam.nl. 
U kunt ook langsgaan bij het Ouder- en Kindteam in uw wijk. Voor meer informatie verwijzen we u naar de website okt amsterdam.nl. Hier kunt u ook (anoniem) chatten, het adres opzoeken van het team in uw wijk en de gegevens van de ouder- en kindadviseur op school.